Ολοκληρώθηκαν στην Πρέβεζα με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια "Δικαίωμα στη Μουσική II" σε συνεργασία με το Μουσικό σχολείο (φώτο).

Ολοκληρώθηκαν στην Πρέβεζα με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια "Δικαίωμα στη Μουσική II" σε συνεργασία με το Μουσικό σχολείο (φώτο).

Από το Σάββατο 7/2 έως και την Τρίτη 10/2 σε αίθουσες του Μουσικού Σχολείου και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας διοργανώθηκαν τα σεμινάρια του ‘ΕΝΩΔΟΝ” << Δικαίωμα στη Μουσική II>> , από καταξιωμένους μουσικούς σολίστες της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας.

dikaiomasthnmousiki2

Τα σεμινάρια απευθύνονταν σε σπουδαστές των οργάνων βιολί, βιόλα, τσέλο, τρομπέτα, τρομπόνι/ευφώνιο, κρουστά, πιάνο σε όλα τα επίπεδα και ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία χθες Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με τη μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή του συνόλου “ΕΝΩΔΟΝ” της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και των συμμετεχόντων στα σεμινάρια σπουδαστών.

”Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου για το φωτογραφικό υλικό”.

dikaiomasthnmousiki5

dikaiomasthnmousiki1

dikaiomasthnmousiki4

dikaiomasthnmousiki3

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*