Πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές Εκδηλώσεις στη Μνήμη του Πολιούχου της Πρέβεζας (φώτο-βίντεο).

Πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές Εκδηλώσεις στη Μνήμη του Πολιούχου της Πρέβεζας (φώτο-βίντεο).

Τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο τίμησε η πόλη της Πρέβεζας το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2015.

Στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό, το απόγευμα της Δευτέρας, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ σήμερα το πρωί στην Ιερά ακολουθία του Όρθρου και την αρχιερατική θεία Λειτουργία παρέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και συλλειτούργησαν ο Σεβασμιότατος Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και ο Σεβασμιότατος Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Μετά την θεία Λειτουργία στις 10:30 π.μ. ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους στον πεζόδρομο της αγοράς και στην παραλία, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, καθώς και πολιτικών, αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού Πρέβεζας. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαίλης, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νάστας, ο Δήμαρχος Άρτας κ. Τσιρογιάννης καθώς και ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής, ενώ από την Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου καθώς και ο κ. Περικλής Βασιλάκης.

Στις 11:30 π.μ. η Δημοτική Αρχή παρέθεσε μικρή δεξίωση στο κτίριο της πρώην Λαϊκής Αγοράς µε παραδοσιακούς χορούς από το νεανικό τµήµα του ∆ήµου Πρέβεζας.

{youtube}bsIURtBPBEc{/youtube}


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*