Παναγιωτίδης , Κατσαούνος και Βαγενάς στον Prisma 95,1

Παναγιωτίδης , Κατσαούνος και Βαγενάς στον Prisma 95,1

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Κώστα Καζαντζίδη προσκεκλημένοι ήταν ο κ.  Κυριάκος Παναγιωτίδης,  ο  κ. Κατσαούνος Θεόδωρος , πρόεδρος του Θρίαμβου Λούρου και ο κ. Βαγενάς Γιώργος, πρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδος.

Την συζήτηση άνοιξε ο κ. Παναγιωτίδης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και στην δομή των ομάδων, μετά από ερώτηση που δέχτηκε μίλησε  για τον Π.Σ Πρέβεζας  λέγοντας πως πιστεύει ότι θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στα πλέι οφ λέγοντας ότι υστερεί σε φυσική κατάσταση αλλά έχει το χρόνο να ανακάμψει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Θρίαμβου Λούρου, κ. Θεόδωρος Κατσαούνος, ο οποίος αφού μίλησε για τους στόχους της ομάδας, αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που που βελτίωσαν όπως είπε την εικόνα της ομάδας, η οποία στον τελικό κυπέλλου θα είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Πανελευκάδιο.

Ακούστε τον κ. Κατσαούνο και τον κ. Παναγιωτίδη:

{youtube}-9RZz6AjvAg{/youtube}

Στην συνέχεια ο κ. Παναγιωτίδης αναφέρθηκε στο θέμα των ακαδημιών λέγοντας πως χωρίζονται σε δυο σκέλη στις σωματιακές  ακαδημίες και τις ιδιωτικές ακαδημίες και είναι μια συζήτηση που θέλει ώρα και χρόνο ανάλυσης. Στις σωματιακές  ακαδημίες τόνισε ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα και ότι δεν υπάρχουν καλές υποδομές και ότι πρέπει να είναι επιλεκτικές ακαδημίες και όχι μαζικές.

Με την σειρά του ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδος, κ. Γιώργος Βαγενάς, αναφέρθηκε στην ομάδα, τους στόχους, την κατάσταση που επικρατούσε αλλά και στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Ο κ. Βαγενάς  αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα αλλά στις ακαδημίες της ομάδας, που αποτελούν το βασικό κορμό της.

Ακούστε τον  κ. Βαγενά και τον  κ. Παναγιωτίδη:

{youtube}NqmgWMOGf8U{/youtube}

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*