Μαρία Κατσικοβόρδου: Δεν υπάρχει λόγος για τόσο «τσαμπουκά» όταν διακυβεύεται η παγκόσμια διπλωματία

Μαρία Κατσικοβόρδου: Δεν υπάρχει λόγος για τόσο «τσαμπουκά» όταν διακυβεύεται η παγκόσμια διπλωματία

 

Η υποψήφια βουλευτής  Ν.Δ. Πρέβεζας, Μαρία Κατσικοβόρδου μίλησε στον Prisma 95,1 και έκανε λόγο για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

H Νέα Δημοκρατία κρατήθηκε καλά, ανέφερε η κα Κατσικοβόρδου, σχολιάζοντας, ότι «ειδικότερα στο νόμο Πρέβεζας από το 2012 είχαμε διαφορά 1000 ψήφους λιγότερες».

«Μας ξάφνιασε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» δήλωσε η κα. Κατσικοβόρδου, αναφερόμενη στις συγκρούσεις  της κυβέρνησης  με τις συμμαχίες που είχε συνάψει Ν, με τόσο μόχθο. «Δεν υπάρχει λόγος για τόσο «τσαμπουκά» όταν διακυβεύεται η παγκόσμια διπλωματία», είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία τελικά δεν κινδυνολογούσε  όσο άφορα τη νέα κυβέρνηση, αλλά προφήτεψε τα όσα είπε στην εκστρατεία της.

Ταυτόχρονα σχολίασε το γεγονός ότι η κυβέρνηση αποτελείται από 40 μέλη, με τους περισσοτέρους  να είναι καθηγητές  στο επάγγελμα και εκ των οποίων δυο, ανάμεσα του ο κ. Καμμένος, να έχουν εμπειρία στη πολιτική., ενώ πρόσθεσε “είναι διαφορετικό να διδάσκεις από το να διοικείς, όπως και η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ”.

{youtube}rzmI8K_r3gA{/youtube}

 

About Ομάδα Σύνταξης 84444 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*