Βαγγέλης Ντάκουλας: Στα πλαίσια ενός πολιτικού πολιτισμού πρέπει να δώσουμε χρόνο στη νέα κυβέρνηση

Βαγγέλης Ντάκουλας: Στα πλαίσια ενός  πολιτικού πολιτισμού πρέπει να δώσουμε χρόνο στη νέα κυβέρνηση

O πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Βαγγέλης Ντάκουλας μίλησε στον Prisma 95,1 και έκανε τη δική του αποτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε στα ποσοστά της Ν.Δ, όπως αυτά διαμορφώθηκαν .

Φάνηκε ότι για μια ακόμα φορά λειτούργησε το θυμικό και όχι η λογική, σχολίασε ο κ. Ντάκουλας, ενώ πρόσθεσε ότι  η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καθαρή. Στη συνέχεια δε παρέλειψε να αναφέρει  ότι «Επιδιώκουμε και εμείς με τη σειρά μας το καλύτερο, αλλά με διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο. Παρόλα αυτά στα πλαίσια ενός πολιτικού πολιτισμού πρέπει να δώσουμε χρόνο στο ΣΥΡΙΖΑ για να δούμε την εξέλιξη του και εμείς ως αντιπολίτευση θα στηρίξουμε τις προτάσεις που θεωρούμε καλύτερες για τη χώρας μας» δήλωσε και πρόσθεσε “Ήταν μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, η Ν.Δ κατάφερε να  κρατήσει τη χωρά  σε ένα  σταθερό επίπεδο, ελπίζουμε με τη νέα κυβέρνηση να γίνουν μεγαλύτερα άλματα.”

{youtube}TN-lu1r_LEY{/youtube}

 

 

About Ειρήνη Καζαντζίδη 85 Articles
Πτυχιούχος δημοσιογράφος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον Prisma 95,1 ενώ παρουσιάζει εκπομπή στον Energy 93,4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*