Άρης Χατζηστεφάνου: Το νέο υπουργικό σχήμα αποτελεί μια όαση δημοκρατίας

Άρης Χατζηστεφάνου: Το νέο υπουργικό σχήμα αποτελεί μια όαση δημοκρατίας

 O δημιουργός του Infowar και των ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε., debtocracy,  Catastroika Άρης Χατζηστεφάνου μίλησε στον Prisma 95,1 και σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ αναφέρθηκε στα σενάρια της επόμενης ημέρας .

Ο κ. Χατζηστεφάνου  σχολίασε αρχικά το νέο υπουργικό σχήμα, ως ένα από τα καλύτερα που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα, το οποίο περικλείει ανθρώπους , οι οποίοι δεν προέρχονται από μεγάλα  πολιτικά τζάκια και δεν ευθύνονται για τη καταστροφή της χώρα τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες, ενώ συγχρόνως έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής  για το τι  μπορούν να κάνουν σε θέματα δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Εν συνεχεία ο κ. Χατζηστεφάνου   αναφέρθηκε στην πολιτική που ακολούθησε το επιτελείο  Σαμαρά,  λέγοντας ότι  «μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως φασίζουσα δεξιά και αυτή τη στιγμή δίνεται η αφορμή στη συντηρητική παράταξη να κοιτάξει τι σήμαιναν  αυτοί οι  φιλοχουντικοί άνθρωποι που είχε γύρω του».

Παράλληλα  σχολίασε ότι « αν κάποιος αυτή τη στιγμή μπορεί να καταλογίζει  κάτι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι, ότι δεν είναι αρκετά ριζοσπαστικός και αυτό φαίνεται από τις διεθνείς αγορές  που όχι μονό δεν έσπευσαν να μας τιμωρήσουν, αλλά βουβάθηκαν».

«Ετοιμαζόμαστε για μεγάλη μάχη», δήλωσε ο κ. Χατζηστεφάνου, ενώ  τόνισε ότι «βλέπουμε μέχρι και τις αγορές αλλά και το  ΔΝΤ  να συνειδητοποιούν  ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να βρεθεί μια διαφορετική λύση»

 {youtube}rfEyZ–Rr_o{/youtube}

 

About Ομάδα Σύνταξης 86119 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*