Συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία στην Λευκάδα

Συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία στην Λευκάδα

 Χωρίς προβλήματα διεξάγεται από τις 07:00 η εκλογική διαδικασία στη Λευκάδα. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 και θα αρχίσει η καταμέτρηση για την ανάδειξη του νέου βουλευτή της Π.Ε Λευκάδας. Η προσέλευση των ψηφοφόρων στα σχολεία της Λευκάδας, όσο πλησιάζουν οι μεσημεριανές ώρες αρχίζει να πυκνώνει.Όπως μας είπε ο Δήμαρχος Λευκάδας Κ.Δρακονταειδής όλα διεξάγονται ομαλά έως τώρα στα εκλογικά τμήματα του νησιού.

autopic1604

Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Καββαδάς ψήφισε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο όπου και μας έκανε τη παρακάτω δήλωση : «Σήμερα δεν μιλάνε οι πολιτικοί, σήμερα μιλάνε οι πολίτες. Πιστεύω ότι με σύνεση, με ωριμότητα και λογική οι πολίτες της Λευκάδας και της Ελλάδος, θα ψηφίσουν το καλύτερο για τον τόπο αλλά και την Ελλάδα.»

autopic1603

H Δήμητρα Σταματέλου υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, που παρευρέθηκε στο προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου μας είπε:
«Καλή επιτυχία εύχομαι στην παράταξή μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει δημιουργήσει τα συμπεράσματά του και θα κάνει αυτό που πρέπει. Σίγουρα θα καταδικαστεί όλη η πολιτική που μας έφερε μέχρι εδώ σήμερα. Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του, το τοπίο της επόμενης μέρας. Δηλαδή τα μνημόνια διαρκείας, τους εφαρμοστικούς νόμους και γενικότερα την πολιτική που πηγάζει από την ευρωπαϊκή ένωση και δεν την αμφισβητεί από ότι φαίνεται η επόμενη κυβέρνηση. Ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχει μεγάλη δύναμη, και ουσιαστικά η ψήφος του είναι που θα καθορίσει τις εξελίξεις.». Η κα Σταματέλου, πρόκειται να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα Τσουκαλάδων.

autopic1605

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Αλέξανδρος Βεροιώτης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο όπου μας δήλωσε.
«Ψηφίζουμε ΚΚΕ. Δαγκωτό ΚΚΕ για να μπορέσει να υπάρξει την άλλη μέρα των εκλογών ένα ισχυρό ΚΚΕ που θα είναι το μόνο κόμμα που θα κάνει λαϊκή αντιπολίτευση υπέρ των εργαζομένων, υπέρ των ανέργων και υπέρ των αυτοαπασχολουμένων. Την κάθε ψήφο που θα πάρει το ΚΚΕ, θα την εκφράσει μέσα στους τόπους εργασίας, στις σχολές, στα πανεπιστήμια, στα σχολεία και γενικότερα εκεί όπου υπάρχουν τα πραγματικά προβλήματα του εργατόκοσμου και των λαϊκών οικογενειών. Θα πρέπει λοιπόν, με ξεκάθαρο μυαλό, να σκεφτούμε με τι ψηφοδέλτιο θα πάμε στις κάλπες. Εμείς λέμε, ότι ο κόσμος θα πρέπει να πάει με το ανατρεπτικό, το ρισζοσπαστικό, το διαφορετικό, το επαναστατικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.»

autopic1608

Στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου βρέθηκαν οι υποψήφιοι με το Ποτάμι Πέτρος Χόρτης, Ελένη Μαυροκέφαλου και Άγγελος Ροντογιάννης.

autopic1607

καθώς και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Δάφνη Σφέτσα και ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιάννης Κακλαμάνης.

autopic1606

autopic1609

Μην ξεχνάτε στις 18:00 το απόγευμα ζωντανή εκπομπή αποτελεσμάτων από τον Prisma 95,1 Δείτε ΕΔΩ

Πηγή:lefkadanews.com

About Ομάδα Σύνταξης 84444 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*