Εκλογές 2015: Με την σφραγίδα του Prisma 95,1 στις 18:00 το απόγευμα η μεγάλη εκλογική βραδυά

Εκλογές 2015: Με την σφραγίδα του Prisma 95,1 στις 18:00 το απόγευμα η μεγάλη εκλογική βραδυά

Μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση ξεκινά, ίσως και η δυσκολότερη και  η πιο κρίσιμη αναμέτρηση με την δημοσιογραφική ομάδα του Prisma, να δίνει το παρών.

Μαζί μετράμε ψήφους και συνδυασμούς,  σας παρέχουμε  πλήρη εικόνα για το συνολικό αποτέλεσμα των εκλογών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και συνεχή ροή αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα του Νομού Πρέβεζας μέσα από το Prevezatoday.gr και Λευκάδας μέσα από το Lefkadatoday.gr, αλλά και Prismaradio.gr, καθώς και μέσα από Facebook και Twitter.

Συντονίστείτε και σε αυτές τις εκλογές στον Prisma 95.1  για να μάθετε πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα τα αποτελέσματα των εκλογών.

Στις 18:00 το απόγευμα ο Μιχάλης Μίχος και Χάρης Τσάντης από το studio του Prisma 95,1 συντονίζουν την μεγάλη εκλογική βραδυά, με τον Βασίλη Κούρκουλα να μεταφέρει τον παλμό σε Πρέβεζα, τους Παναγιώτη Κουνιάκη, με την συνδρομή του Ηλία Κοντογεώργη να εκπέμπουν από την Περιφερειακή Ενότητα, με εκλεκτούς καλεσμένους, αναλύουν και σχολιάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Prisma 95,1 θα μεταφέρει και την εκλογική εικόνα σε Βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ θα μεταδωθούν και οι πρώτες δηλώσεις των νεοεκλεγέντων Βουλευτών.

About Ομάδα Σύνταξης 84448 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*