Κοπή πίτας στη Δημοτική Κοινότητα Ιωαννίνων

Κοπή πίτας στη Δημοτική Κοινότητα Ιωαννίνων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε τη Δευτέρα το βράδυ στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα η Δημοτική Κοινότητα Ιωαννίνων. Παρόντες ο Πρόεδρος, Αλέξης Γοργόλης και όλα τα μέλη του Συμβουλίου της Δ.Κ., ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Παπαδιώτης, οι επικεφαλείς των παρατάξεων «Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρος Νάτσης και «Γιάννενα Τώρα», Άρης Μπαρτζώκας, όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιωαννιτών και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ευχές για καλή και δημιουργική χρόνιά, έδωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Αλέξης Γοργόλης κόβοντας τη βασιλόπιτα, ενώ μίλησε για την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δ.Κ. και της Δημοτικής Αρχής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, στον χαιρετισμό του, χαρακτήρισε τις  Δημοτικές Κοινότητες «κύτταρα δημοκρατίας» για τις τοπικές κοινωνίες και μίλησε για την αντίληψη της Δημοτικής Αρχής υπέρ της αποκέντρωσης.

«Ο Καλλικράτης δίνει την ευελιξία της μεταφοράς αρμοδιοτήτων από το Δήμο στις Δημοτικές Κοινότητες και αυτό είναι και στην δική μας αντίληψη, καθώς θεωρούμε ότι ένας μεγάλος και σύγχρονος Δήμος αν λειτουργήσει αποκεντρωμένα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι μέσα στη χρονιά που ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων θα εξετάσει πολύ προσεκτικά τις αρμοδιότητες που θα μπορούσαν να «αποκεντρωθούν». 

About Ομάδα Σύνταξης 84449 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*