Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Λιανολιάς Πρέβεζας: Βελτίωση Ποιότητας και Οργανοληπτική Αξιολόγηση

Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Λιανολιάς Πρέβεζας: Βελτίωση Ποιότητας και Οργανοληπτική Αξιολόγηση

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Έργο
«Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Πρωτοκόλλου με τη μορφή Απαιτήσεων και Συστάσεων για την Ιχνηλασιμότητα, Πιστοποίηση, Προστασία και Βελτίωση των Ποιοτικών Χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της λιανολιάς Πρέβεζας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων , στα πλαίσια υλοποίησης του παραπάνω Έργου
σας προσκαλούν ,

Την Παρασκευή 30/1/2015, ώρες 10:00π.μ. – 14:00μ.μ.
Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (Πρώην Λαϊκή Αγορά)
Σε εκδήλωση με τίτλο:
Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Λιανολιάς Πρέβεζας:
Βελτίωση Ποιότητας και Οργανοληπτική Αξιολόγηση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
ΠΡΕΒΕΖΑ(Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας)

09:30 – 10:00 Εγγραφές

10:00 – 10:30 Ποιοτικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά γνησιότητας του
παρθένου ελαιολάδου ποικιλίας Λιανολιάς Πρέβεζας
Μαρία Τασιούλα-Μάργαρη, Καθηγήτρια Τμήματος Χημείας,
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
10:30 – 11:00 Επίδραση των συνθηκών εξαγωγής και της αποθήκευσης στα
ποιοτικά χαρακτηριστικά του παρθένου ελαιολάδου
Καλή Κώτσιου, Υποψήφια διδάκτωρ Τμήματος Χημείας,
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
11:00 – 11:30 Οργανοληπτική Αξιολόγηση Παρθένου Ελαιολάδου
Βούλγαρη Δέσποινα-Λύδα και Ανδρέου Ειρήνη, Μεταπτυχιακές
φοιτήτριες Τμήματος Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
11:30 – 12:00 Διάλειμμα – Καφές

12:00–13:00 Επίδειξη δοκιμασίας οργανοληπτικών χαρακτηριστικών
ελαιολάδου

13:00 – 14:00 Συζήτηση

Συνδιοργάνωση:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας,
στα πλαίσια του έργου
«Σχεδιασμός και ανάπτυξη Πρωτοκόλλου με τη μορφή Απαιτήσεων και Συστάσεων για την Ιχνηλασιμότητα, Πιστοποίηση, Προστασία και Βελτίωση των Ποιοτικών Χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της λιανολιάς Πρέβεζας»

About Ομάδα Σύνταξης 56777 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*