Καψής: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας (φώτο-βίντεο).

Καψής: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας (φώτο-βίντεο).

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/01/15 και ώρα 6:00 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (ΟΑΣΗ) η κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό ομιλητή τον δημοσιογράφο και πρώην Υπουργό Επικρατείας κ. Παντελή Καψή. Την εκδήλωση συντόνιζε ο κ. Μάκης Νάτσιος, μέλος Κ.Σ. Νεολαίας Πα.Σο.Κ., ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους είπε:<< Είναι ιδιαίτερη χαρά σήμερα στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πρέβεζας να είναι παρόν ένας άνθρωπος, ένας σύντροφος που έχει οικογενειακή παράδοση με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη και αυτός είναι ο Παντελής Καψής που στις κρίσιμες αυτές εκλογές είναι υποψήφιος βουλευτής στην Β περιφέρεια Πειραιά.>>

panteliskapsisoasi4

Το λόγο πήρε ο κ. Παντελής Καψής , ο οποίος εφόσον χαιρέτησε τους υποψηφίους βουλευτές της Πρέβεζας κα. Στέλλα βαρτελατου, κ.Γιώργο Δράκο και κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνέχισε λέγοντας:<< Όλοι μαζί δίνουμε την μάχη και θα πάμε καλά σε αυτές τις εκλογές,  δεν είμαστε ούτε  στο 2012 ούτε  στις ευρωεκλογές, οι εποχές έχουν αλλάξει και το κλίμα είναι αισιόδοξο για την δημοκρατική παράταξη. Πλέον μπορούμε και μιλάμε με τους πολίτες και μας ακούνε, έχουν καταλάβει ότι δεν τα λέγαμε  λάθος εμείς αλλά οι άλλοι. Ο κόσμος έχει αρχίσει και έρχεται στις θέσεις μας και ο στόχος που έχουμε βάλει να βγει το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα παρά το όσα έχουν συμβεί και ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ παραμένει εφικτός και είναι σημαντικό να τον πετύχουμε.

panteliskapsisoasi8

  Έχουμε πει πολλές φορές είναι σημαντικό για τη  χώρα να μπορέσουμε να βγούμε τρίτο κόμμα γιατί οποίος και να βγει πρώτο κόμμα αν θα είναι η ΝΕΑ Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχει ισχυρή δημοκρατική παράταξη ώστε να κρατηθεί η χώρα μέσα στην πορεία που έχει ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μην βάλουμε σε κίνδυνο την σχέση μας με την Ευρώπη, την πορεία της οικονομίας και αυτός είναι ένας σημαντικός  λόγος για να ψηφίσουν οι πολίτες αύριο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη.

Δεν δίνουμε απλά μια μάχη για το πόσες έδρες θα έχουμε αύριο στην Βουλή , δίνουμε την μάχη της καρδιάς μας, για να είναι δυνατή η δημοκρατική παράταξη, για να είναι δυνατό το ΠΑΣΟΚ ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση του χώρου γιατί πιστεύω ειλικρινά ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα αλλάξουν πολύ οι πολιτικές συνθήκες στη χώρα και θα κλιθούμε ξανά να παίξουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο .

Έχουμε δώσει αυτήν την εκλογική μάχη και δίνουμε αυτήν την εκλογική μάχη λέγοντας ένα πράγμα, ότι θα μιλήσουμε στους πολίτες λέγοντας την αλήθεια και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για όσα έχουν συμβεί και όσα πρόκειται να μας συμβούν. Νομίζω ότι σιγά –   σιγά  όλοι καταλαβαίνουν ότι μπροστά μας δεν έχουμε μια περίοδο εύκολη, δεν είναι περίοδος διακοπών που θα ακολουθηθεί η χαρούμενη περίοδος και όλα θα πάνε καλύτερα, αλλά έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη, η χώρα μας αυτήν την στιγμή έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλα βήματα από το 2009  μέχρι σήμερα όμως όλα θα κριθούν ξανά μετά τις εκλογές.>>

Ο κ. Καψής μίλησε και για τις θυσίες που έχει κάνει η Ελλάδα από το 2009 έως τώρα και για το πόσο οι πολίτες έχουν υποφέρει, γι’ αυτό όπως είπε, θα πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας σαν παράταξη.

Στην ομιλία του δεν έλειψε και η επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε ο κ. Καψής ”είναι ανέτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας ”.

Δείτε την ομιλία του κ. Καψή:

{youtube}mCQbRRjrXeM{/youtube}

 

                                       

About Ομάδα Σύνταξης 76705 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*