Μπάρκας:Η Νέα Δημοκρατία είναι το μνημόνιο (βίντεο)

Μπάρκας:Η Νέα Δημοκρατία είναι το μνημόνιο (βίντεο)

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ οι << Αταίριαστοι>> με τον Χρήστο Κούτρα και το Γιάννη Ντσούνο σήμερα 13/1/2015 και ώρα 12:00 διασταύρωσαν τα προεκλογικά ξίφη τους  o κ. Αντώνης Μπέζας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  και υποψήφιος στη Θεσπρωτία και ο κ. Κώστας Μπάρκας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στο Νομό Πρέβεζας, 12 ημέρες πριν τις κρίσιμες κάλπες.

atairiastimparkas

Οι δύο υποψήφιοι  μιλώντας για την πολιτική επικαιρότητα διαφώνησαν αρκετές φορές στη διάρκεια της εκπομπής και μάλιστα ο κ. Μπέζας κατηγόρησε τον κ. Μπάρκα για προσωπικές επιθέσεις και μικρότητες σε μια συζήτηση για το διακύβευμα των εκλογών, η οποία είχε ένταση και αρκετές αντιπαραθέσεις μεταξύ των δυο πολιτικών αντιπάλων. Στη συζήτηση συμμετείχε και μέσω παραθύρου ο κ. Ηλίας Τζανετουλάκος, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Πράσινοι Δημοκρατική Αριστερά στην πρώτη περιφέρεια Πειραιά.

atairiastimparkas1

Ο κ. Μπέζας είπε:<< Έχουμε φέρει τη χώρα σε μια πορεία εξόδου από το μνημόνιο, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η χώρα να περάσει σε μια καινούργια εποχή. Η Νέα Δημοκρατία βρήκε την Ελλάδα στο μνημόνιο και μέσα από την κυβέρνηση εθνικής ευθύνης προσπαθεί να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο.. Έχουμε δρομολογήσει και έχουμε αγωνιστεί για να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο μέσα από τις ευρωπαϊκές διαδικασίες και διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει σε νέα μνημόνια. Το διακύβευμα των εκλογών, αν θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία, μια πορεία σταθερότητας που οδηγεί στην εποχή μετά το Μνημόνιο, σε μια εποχή ανάπτυξης, περαιτέρω ανασυγκρότησης της  οικονομίας και αυτό θα έχει οφέλη ή θα γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν, το παρελθόν των ελλειμμάτων, της απάθειας, της πολιτικής και της οικονομικής. >> Τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να μειωθούν συντάξεις ούτε μισθοί ενώ κατηγόρησε τον Σύριζα ότι όσα λέει στο πρόγραμμα του, του θυμίζουν το << Λεφτά υπάρχουν>> του 2009.>>

atairiastimparkas3

Ο κ. Μπάρκας με τη σειρά του μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών λέγοντας πως θα πρέπει να σταματήσουν οι πολιτικές  της λιτότητας που 5 χρόνια τώρα επιτίθενται στην ελληνική οικονομία, πρέπει να σταματήσουν με το παλιό σύστημα και τις πρακτικές του που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, να διαγράψουμε μια άλλη πορεία. Το διακύβευμα των εκλογών συνέχισε, είναι η φυγή προς τα εμπρός, έξω από τα μνημόνια, να φύγουμε από την κρίση. Ο κόσμος ακουμπάει στο Σύριζα, ο Σύριζα κατέθεσε το πρόγραμμά του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  και μ’ αυτό θα πορευτούμε. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει το Σύριζα, να στηρίξει την προσπάθεια μας για την κυβέρνηση της Αριστεράς, ο Σύριζα να βγει αυτοδύναμος στις επόμενες εκλογές, στην επόμενη βουλή για να μη μπορεί να έχει πισωγυρίσματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

{youtube}m5zgggcv-0Y{/youtube}

 

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*