Κλίμα αισιοδοξίας στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολύτιμη μονοεδρική της Λευκάδας

Κλίμα αισιοδοξίας στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολύτιμη μονοεδρική της Λευκάδας

 Οι πολιτικές εξελίξεις μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή πρωί , με τα πηγαδάκια να είναι πολλά και με ποικίλο ενδιαφέρον. Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την πεποίθηση τους, ότι όπως και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές έτσι και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η αλλαγή σελίδας για την χώρα θα γίνει από την Λευκάδα και τα Ιόνια Νησιά.

 

Το ενδιαφέρον ωστόσο όλων επικεντρώθηκε , στην νεανική και φρέσκια παρουσία της Δάφνης Σφέτσα η οποία εισέπραττε τις ευχές πολλών συμπολιτών μας. Σύμφωνα με πολλούς η ομιλία της είχε ενδιαφέρον, η ίδια είχε απίστευτη άνεση, σηματοδοτώντας τον άνεμο ανανέωσης που επεδίωκε ο ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας στα Ψηφοδέλτια τους.

2015-01-11 12.32.40

Όσον αφορά τις παρουσίες τόσο του κύριου Γρηγόρη όσο και του κυρίου Παπαδόπουλου εισέπραξαν δυνατό χειροκρότημα ενώ ήταν δεκάδες οι χειραψίες και οι ευχές που εισέπραξαν και από συμπολίτες που γέμισαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Τέλος να αποδώσουμε τα εύσημα και στον πρόεδρο της Νομαρχιακής Παναγιώτη Φατούρο, ο οποίος διευκόλυνε το έργο των δημοσιογράφων αποστέλλοντας τις ομιλίες των υποψηφίων, ενώ αναμένεται και το video της παρουσίασης.

2015-01-11 12.30

 

About Ομάδα Σύνταξης 84449 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*