Τα προεκλογικά τους ξίφη διασταύρωσαν Μ. Κατσικοβόρδου και Σ. Παπαδόγιαννη (βίντεο)

Τα προεκλογικά τους ξίφη διασταύρωσαν Μ. Κατσικοβόρδου και Σ. Παπαδόγιαννη (βίντεο)

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ οι << Αταίριαστοι>> με τον Χρήστο Κούτρα και το Γιάννη Ντσούκο σήμερα 8/1/2015 και ώρα 12:00 διασταύρωσαν τα προεκλογικά ξίφη τους η κα Μαρία Κατσικοβόρδου, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας και η κα Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της πολιτικής γραμματείας του Σύριζα και υποψήφια στη ΄Β Αθηνών. Οι δύο υποψήφιες μιλώντας για την πολιτική επικαιρότητα διαφώνησαν αρκετές φορές στη διάρκεια της εκπομπής.

mariakatsikovordouskai

Η κα Κατσικοβόρδου εξέφρασε με απόλυτη σιγουριά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές, αφού όπως τόνισε οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η Ν.Δ είναι το κόμμα της αλήθειας και της σταθερότητας.

papadogianniskai

Η κα Παπαδόγιαννη με τη σειρά της διαφωνώντας με την προλαλήσασα, μίλησε για τα 5 καταραμένα μνημονιακά χρόνια  και το πιο σκληρό δημοσιονομικό, όπως είπε, πρόγραμμα που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε χώρα με το χρέος να έχει ξεφύγει και την οικονομία να έχει γονατίσει.

Η κα Κατσικοβόρδου κατηγόρησε το Σύριζα που προκάλεσε, όπως τόνισε, τις εκλογές στο πιο δύσκολο και ασταθές περιβάλλον των τελευταίων χρόνων και εκεί η συζήτηση πήρε φωτιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

{youtube}iogo2pBS5GI{/youtube}

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*