Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στην Πρέβεζα

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στην Πρέβεζα

Νέα πολυήμερη περιοδεία στην Ήπειρο, τον γειτονικό νομό Αιτωλοακαρνανίας και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη ξεκίνησε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2015 ο Εκπρόσωπος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Στα Ιωάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα αλλά και στον νομό Θεσπρωτίας θα έχει συσκέψεις με τις τοπικές Συντονιστικές καθώς και με τις προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν τα τοπικά ψηφοδέλτια του Κινήματος.

Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 το απόγευμα ο Τέρενς Κουίκ θα περιοδεύσει σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και την Κυριακή το πρωί θα επισκεφτεί το Μεσολόγγι.

Το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη, θα συνοδεύει τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο στην διήμερη περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραστεί στον Αγιασμό των υδάτων.

Το επίσημο πρόγραμμα του Προέδρου Πάνου Καμμένου θα ανακοινωθεί από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος.

Φτάνοντας στην Άρτα, μαζί με την Οργανωτική Περιφερειάρχη Ηπείρου και Επτανήσων, Πολιτευτή Β’ Αθήνας των ΑΝΕΛ Ευαγγελία Εγγλέζου και τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Σούκη, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε εδώ και καιρό σε προεκλογική ετοιμότητα. Τώρα πια βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να φτάσουμε στις κάλπες, όπου ο ελληνικός λαός – είμαι βέβαιος – θα αποφασίσει την λύτρωση της Πατρίδας μας από τους εξωτερικούς κι εσωτερικούς δυνάστες.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω, ότι οι ΑΝΕΛ χαιρόμαστε ιδιαίτερα τις αλλεπάλληλες αναφορές που κάνουν για μας τόσο ο ίδιος ο απερχόμενος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και τα «κατευθυνόμενα» στελέχη του. Αυτό δείχνει φόβο και πόσο μας υπολογίζουν, ως εκείνο το Κίνημα, που θα σταματήσει μια πρωθυπουργία με αλλεπάλληλες ψεύτικες υποσχέσεις, με τρομολαγνική ρητορική και με κορυφαία πράξη μια υπογραφή, που εκχώρησε σε ξένους την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένοι και δυνατοί, μαζί με Κόμματα και  Κινήματα που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας για το καλό της Πατρίδας και όχι για να κερδίσουν απλά μια βουλευτική έδρα, θα αποδείξουμε ότι είμαστε πράγματι το ΑΝΑΓΚΑΙΟ συστατικό για το χαμόγελο και την σιγουριά που αξίζουν σε κάθε ελληνική οικογένεια και το ΚΑΛΟ που πρεσβεύουμε για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας.

Θέλουν – δεν θέλουν κάποιοι, οι ΑΝΕΛ θα είμαστε το αναγκαίο καλό για το αύριο των παιδιών μας», ανέφερε ο κ. Κουίκ.

thebest.gr

About Ομάδα Σύνταξης 85987 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*