Πάρις Μουτσινάς: Ο πρωθυπουργός δεν επιδιώκει συνεννόηση

Πάρις Μουτσινάς: Ο πρωθυπουργός δεν επιδιώκει συνεννόηση

 

O ανεξάρτητος βουλευτής Πάρις Μουτσινάς μίλησε στον Prisma 95, 1 με αφορμή την σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή  τονίζοντας ότι θα καταψηφίσει την κυβερνητική πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας   προσθέτοντας  πως μοναδική λύση είναι οι εκλογές.  
Ο κ. Μουτσινάς  υπογράμμισε  ότι ο κ. Σαμαράς δεν επιδιώκει συνεννόηση, αλλά  στοχεύει σε μια στρατηγική  υπέρβασης των προβλημάτων όπως  αποτυπώνονται στην κοινωνία.
 « Ο πρωθυπουργός  αιφνιδίασε με την πρόωρη εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας και στη συνέχεια εκφοβίζει την κοινωνία ότι θα υποστεί σοβαρές συνέπειες αν οδηγηθούμε σε εκλογές» . Παράλληλα  ο βουλευτής  σχολίασε ότι  ο Αντώνης  Σαμαράς καθοδηγείται  με βάση το πολιτικό και προσωπικό του συμφέρον και για αυτό δεν πείθει και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει βαθύτερη  πολιτική συνεννόηση. 
« Βιώνουμε εδώ και πέντε χρόνια υποζύγια σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής. Παρόλα αυτά  η κυβέρνηση  δεν έχει προβεί σε βασικές μεταρρυθμίσεις στη λειτουργιά του δημόσιου τομέα  και εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες  της Τρόικα  για σκληρή λιτότητα.  Αυτή  η κυβέρνηση οδηγεί  σε αδιέξοδο και πρέπει να λήξει με τη συναίνεση όλων των κόμματων, ώστε να δρομολογήσουμε τα σοβαρά ζητήματα». 
 

 

{youtube}jbnfGSC5aN8{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 70422 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*