Φέτος στα Γιάννενα οι Αη-Βασίληδες θα είναι πολλοί !!!

Φέτος στα Γιάννενα οι Αη-Βασίληδες θα είναι πολλοί !!!

Στις 27 Δεκεμβρίου  Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνει το 1Ο IoanninaSantaRun

Φέτος ο Άγιος Βασίλης στα Γιάννενα δεν θα έρθει από την καμινάδα. Θα έρθει … τρέχοντας. Και δεν θα είναι ένας. Θα είναι πολλοί. Ελπίζουμε να είναι χιλιάδες που θα τρέχουν στους δρόμους της πόλης μας για καλό σκοπό. Για το δώρο της καρδιάς μας.

Το 1ο IoanninaSantaRun είναι γεγονός με τη διοργάνωση του Δήμου Ιωαννιτών και όπως εξήγησε –κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου – ο Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Καλούδης παρουσιάζοντας το event «πρόκειται για ένα θεσμό που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβριο, με τεράστια επιτυχία. Είναι ένα πρωτοποριακό event για τα Γιάννενα και θέλουμε να γίνει υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης».

Τα Γιάννενα είναι μια υπέροχη πόλη και το event θα αποτελέσει την ευκαιρία τόσο για τους κατοίκους της πόλης όσο και για τους επισκέπτες να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με ένα διαφορετικό τρόπο.

Ο κ. Καλούδης κάλεσε «τη νεολαία μας, τις γυναίκες και τους άνδρες κάθε ηλικίας να πάρουν μέρος σε μια γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης. Να ζήσουμε όλοι μαζί μια μοναδική εμπειρία και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν χρήματα για δώρα καρδιάς».

Ο Δήμος Ιωαννιτών στοχεύει μέσω της διοργάνωσης να συγκεντρωθούν χρήματα,  που θα διατεθούν για να αγοραστούν μηχανές γραφής για τυφλούς με σύστημα Μπράιγ και όργανα για αθλητές με Αναπηρία.

Ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί εξολοκλήρου για την ενίσχυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βορειοδυτικής Ελλάδος και των αθλητικών ομίλων ΑΜεΑ Ιωαννίνων.

Σε δηλώσεις του ο Χρήστος Τσιούρης, αθλητής του συλλόγου αθλητών ΑμεΑ «ΠΥΡΡΟΣ», ευχαρίστησε, όλους όσοι εργάστηκαν «γι’ αυτό το σπουδαίο event», όπως είπε και τόνισε τη σημασία που έχει ο αθλητισμός για άτομα με αναπηρία, ενώ αναφέρθηκε σε αθλητές με αναπηρία από την περιοχή μας που διαπρέπουν σε παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως η Ανθή Λιάγκου.

PC190004

 

Στις 27 Δεκεμβρίου οι δρόμοι  θα «πλημμυρίσουν» Αη-Βασίληδες

Στις 27 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, εκατοντάδες Αη-Βασίληδες θα τρέξουν 3 χιλιόμετρα στους δρόμους της πόλης, ενώ αμέσως μετά θα γίνει ένα μουσικό πάρτυ στην Πλατεία των Ιωαννίνων.

Ο Βασίλης Καλούδης ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών «τους δεκάδες εθελοντές που εργάζονται ήδη για να πετύχει το 1ο IOANNINASANTARUN, τους χορηγούς μας που σταλθήκαν δίπλα μας, όπως και την Τροχαία Ιωαννίνων που θα συμβάλλει από την πλευρά της στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

Οι χορηγοί – Οι υποστηρικτές

Χορηγοί του 1ου IOANNINASANTARUN είναι:

γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ:  Μέγας Χορηγός

Όμιλος Εταιρειών Γκαρτζονίκας -ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ – FIFTHELEMENT – GYMNASTICS  – CURVES– ECOBAGS – STUDIOMEDIA – SINNERS

Το 1ο IOANNINASANTARUN διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Συνδριοργανωτές: Σύλλογος Δρομέων και Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων

Υποστηρικτές: ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ – Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – Σ.Κ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ –  PAGURISTAS

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗΣ, Μιχάλης Παναγιωτάκης, τόνισε πως «ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Δήμου και του Δημάρχου να συνεισφέρουμε κι εμείς για έναν ευλογημένο σκοπό. Στο πλαίσιο των ενεργειών μας προσπαθούμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους και την πόλη. Μας ενθουσίασε η ιδέα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παίρνουμε μέρος στο santarun»

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου Γκαρτζονίκας, Βασίλης Κούρτης, υπογράμμισε πως η εταιρεία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει τις προσπάθειες κοινωνικής ανταπόδοσης. Αναφέρθηκε στο 1ο IOANNINASANTARUN, λέγοντας πως, «στηρίζουμε πρωτοβουλίες που προσφέρουν σε κοινωνικούς φορείς και ενέργειες που προβάλουν την πόλη μας».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, Ευάγγελος Γραμμενιάτης, είπε: «συγχαίρουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια του Δήμου Ιωαννιτών και καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου να τρέξουν στον αγώνα που συμβάλει στην ενίσχυση του δρομικού κινήματος».

Εκ μέρους των PAGURISTASο Παύλος Χήτας είπε πως «είμαστε πάντα παρόντες σε ότι όμορφο γίνεται στην πόλη μας, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαν να λήψουν οι εθελοντές από το IOANNINASANTARUN»

Πληροφορίες- εγγραφές για το SANTARUN

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο 1ο IOANNINASANTARUN έχουν ξεκινήσει ήδη και γίνονται στα σημεία:

 • Αρχοντικό Πυρσινέλλα – Παπάζογλου 5 – τηλέφωνο 2651 0 72055
 • FIFTHELEMENT – Δαγκλή 2 & Παπάζογλου – τηλ. 2651 0 37309
 • GYMNASTICS – Χ. Τρικούπη 38 – τηλ. 2651 0 78979
 • CURVES– Κοτοπούλη 62 – ΤΗΛ. 2651 0 36505
 • Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων
 • Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 7 το απόγευμα στην κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων και η διαδρομή είναι 3.200 μέτρα στους δρόμους της πόλης.

  Νούμερα και στολές Αη Βασίλη οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το πρωί της ημέρας του αγώνα.

  Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ και όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών Π.Ε. Βορειοδυτικής Ελλάδος και στους Αθλητικούς ομίλους ΑμεΑ Ιωαννίνων.

  Νέα, πληροφορίες, βίντεο και καθημερινή παρακολούθηση για ότι συμβαίνει με το 1ο IOANNINASANTARUN, στο sitewww.ioanninasantarun.gr και στο facebook/ioanninasantarun

  About Ομάδα Σύνταξης 80353 Articles
  To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *