Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πύλες του!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πύλες του!Τις πύλες του για  τα παδιά και για όλους όσοι αισθάνονται παιδιά, θα  ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Ανδρουτσου στην Πρέβεζα  την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα  18.00   μ.μ.

Την όμορφη βραδυά θα πλαισιώσουν με την ευγενική  παρουσία  τους

  • Η  Χορωδία Ηχοχρώματα
  • Το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών του Αγίου Θωμά
  • Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας με την διευθύντρια Σοφία Μπαρκαγιάννη
  • Το 7ο Νηπιαγωγείο με την διευθύντρια Αγγελική Μάρκου
  • Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος ΅Κλεοπάτρα΅υπό την διεύθυνση της Βάσως Ζαντραβέλλη
  • Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου με πρόγραμμα Ζούμπα

Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν κλόουν,  ξυλοπόδαροι  αλλά και ο αγαπημένος μας Αγιος  Βασίλης που θα μοιράσει δώρα και ευχές στα παιδιά

Στο  Χριστουγεννιάτικο  Χωριό της Χαράς οι εκπλήξεις   καθημερινά θα διαδέχονται η μία  την άλλη.

Παιχνίδια, τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, παραμύθια κι  ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους  θα γίνονται  καθημερινά και έως τις 6 Ιανουαρίου  πραγματικότητα  δίνοντας την δυνατότητα σε μικρους και μεγάλους να  ΅βρουν΅και πάλι το κέφι και το χαμόγελό τους.

Στο Ζαχαρόσπιτο τα παιδιά θα  έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν  αλλά και να παρασκευάσουν χριστουγεννιάτικα γλυκά  ενώ θα μπορούν να λάβουν μέρος σε πολλές άλλες δράσεις που εθελοντές θα πραγματοποιούν  με αγάπη και ζεστασιά.

Ξεχωριστή θέση και στο  φετεινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό  κατέχει και φέτος το  Σπιτάκι της Αγάπης  στο οποίο το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής  Εταιρίας Πρέβεζας συγκεντρώνει ρούχα , φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για  συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται περισσότερο από όσο νομίζουμε..

Την Παρασκευή  ας  είμαστε όλοι εκεί  ενώνοντας τις θετικές μας σκέψεις, την αγάπη  μας  τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας  ότι αυτά τα Χριστούγεννα τα όνειρά μας μπορεί να βγουν αληθινά

Μαζί μας φέτος θα είναι   το  Ζαχαροπλαστείο Διεθνές και ο Φούρνος του Ντόναλντ με  γιορτινές γεύσεις και ξεχωριστές λιχουδιές..

About Ομάδα Σύνταξης 84463 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*