Η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα στον Prisma 95,1

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα στον Prisma 95,1

 

 

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς  Νίκη Φούντα μίλησε στον Prisma 95,1 για τη σύγχυση που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στο πολιτικό προσκήνιο, καθώς οδηγούμαστε σε εκλογή Προέδρου και ενδεχομένως σε εκλογές. 

Η κ. Φούντα δήλωσε ότι  «Δε θα βρεθούν  οι 180 βουλευτές ώστε να επιτευχθεί η εκλογή προέδρου Είμαι αντίθετη  με  τα επικοινωνιακά «τρικ» της κυβέρνησης ,ότι  δηλαδή, για όλα στη χώρα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπαίτιος για  τις εκλογές που θα διεξαχθούν, τόνισε η βουλευτής σχολιάζοντας ότι, «  βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία εξαιτίας της κυβέρνησης που αποφάσισε αιφνιδιαστικά να παίξει με τους θεσμούς της  χώρας .Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές ..έχουν ξεπεραστεί τα κόμματα και η επιβίωση τους δεν είναι αυτοσκοπός».

 Όπως ανέφερε η κ. Φούντα το επιχείρημα Σαμαρά -Βενιζέλου, ήταν μια επιλογή στρατηγικού και κομματικού χαρακτήρα , « μια απόφαση που με ενόχλησε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία διαπραγμάτευσης για τη χώρα  ..,ενώ ταυτόχρονα αποτελεί  δύσκολη εποχή  και για τον ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος δεν μπορεί να αναλάβει της διακυβέρνηση της χώρας με την « ατζέντα « που διαθέτει. ..

Η κ . Φούντα παράλληλα αναφέρθηκε  στη πορεία  της ΔΗΜΑΡ λέγοντας ότι «  Η ΔΗΜΑΡ συζητάει είτε την αυτόνομη κάθοδο, είτε προγραμματική συμφωνία με κάποια άλλη δύναμη για κοινή κάθοδο στις εκλογές, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο  ΣΥΡΙΖΑ είναι  εναλλακτικές έχουν απομείνει.

{youtube}ULQR-QJE5lY{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 70423 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*