"Αμαρτίες" του παρελθόντος απειλούν να τινάξουν τον Προϋπολογισμό του Δήμου Λευκάδας στον αέρα!

"Αμαρτίες" του παρελθόντος απειλούν να τινάξουν τον Προϋπολογισμό του Δήμου Λευκάδας στον αέρα!

 Ένας απρόβλεπτος παράγοντας στο θέμα εκτέλεσης του φετινού προϋπολογισμού, είναι το θέμα των δικαστικών αποφάσεων με το εκτιμώμενο ποσό να αλλάζει δραματικά το επόμενο διάστημα.
Την ανησυχία αυτή εξέφρασε μάλιστα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε την εξέλιξη στο θέμα του «Περιβολιού του Σταματέλου», θυμίζοντας μάλιστα ένα περιστατικό από το παρελθόν, που είχε κλείσει ο δρόμος στην 8ης Μεραρχίας, κάνοντας λόγο για ένα περιστατικό που έχει να κάνει με την ιστορία της μη απαλλοτρίωσης του συγκεκριμένου χώρου.

Σύμφωνα με τον κύριο Δρακονταειδή , η ενημέρωση που είχε από τον δικηγόρο έχει να κάνει με την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, καθώς ο εισηγητής του θέματος έχει εκφραστεί αρνητικά για τον Δήμο, με αποτέλεσμα ο Δήμος να κληθεί να πληρώσει υψηλή αποζημίωση που δεν μπορούσε να προσδιορίσει.
Μέσα σε αυτό το ποσό πρέπει να υπολογιστούν και οι τόκοι και διάφορα άλλα που θα επιβαρύνουν τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου, ο οποίος σε πολύ λίγους μήνες θα αντιμετωπίσει ένα τεράστιο επιπλέον πρόβλημα.

Το θέμα αυτό έρχεται μετά από πολλά χρόνια στην επιφάνεια και ενδέχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αφού μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία τον Δήμο.
Ακούστε τι είπε ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο.

{youtube}Ug_tC8zsXjE{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 76819 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*