Ζήσης: «Κορίτσια με προσόντα»

Ζήσης: «Κορίτσια με προσόντα»

Στο περιθώριο της προπόνησης του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Πολύκαρπου Ζήση. Ο κ. Ζήσης δήλωσε:

«Δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα για την ομάδα. Έχω δει ορισμένα σετ σε αγώνες. Υπάρχει οπωσδήποτε από την αρχή κάποια πίεση, για αποτελέσματα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Να βελτιώσουμε όπως μπορούμε τα στοιχεία της ομάδας εκείνα, που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε κάποιο βαθμό ή βαθμούς στη συνέχεια.

Ήρθε ξαφνικά αυτή η πρόταση για συνεργασία από τη διοίκηση του Φιλαθλητικού Πρέβεζας. Απείχα από τους πάγκους ομάδων για περίπου 3 χρόνια. Πριν από 4-5 χρόνια είχα και πάλι τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Πρέβεζας. Τότε υπήρχαν δύο σύλλογοι. Μερικές κοπέλες υπήρχαν και τότε. Τώρα βλέπω νέα πρόσωπα. Από όσο έχω παρακολουθήσει την ομάδα, έχουμε κάποια κορίτσια με προσόντα που έχουν παίξει βόλεϊ και για αρκετό καιρό. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε, τα προσόντα αυτά που έχουν οι κοπέλες και από ότι με έχει ενημερώσει και η διοίκηση στις προπονήσεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι παρούσες και συνεπείς στις προπονήσεις οι κοπέλες. Αυτό είναι πολύ θετικό για έναν προπονητή, για να δουλέψει όπως θέλει και όπως πρέπει».

 

volleynews.gr

About Ομάδα Σύνταξης 86303 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*