Ο πρόεδρος εργατικού κέντρου Λευκάδας, Νίκος Σταματέλος για την σημερινή πορεία στην κεντρική αγορά .

Ο πρόεδρος εργατικού κέντρου Λευκάδας, Νίκος Σταματέλος για την σημερινή πορεία στην κεντρική αγορά .

 

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης, προγραμμάτισαν 24ωρη απεργία.

Ειδικότερα ο πρόεδρος εργατικού κέντρου Λευκάδας, κ. Σταματέλος μίλησε στον Prisma 95,1 για την  απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων λόγω καιρικών συνθηκών στην κεντρική αγορά της Λευκάδας, με αποτέλεσμα η προσέλευση του κόσμου να μην είναι η αναμενόμενη. Στην απεργία συμμετείχε το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας  μαζί με τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προασπίζοντας τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων .

Ο κ. Σταματέλος  δήλωσε ότι «είμαστε  δίπλα στους εργαζόμενους  που απολύθηκαν από τη ζεύξη Ακτίου και στους εργαζόμενους  που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το Ionion star», υπογραμμίζοντας ότι «χωρίς αγώνα δεν κερδίζεται τίποτα, οι  εργαζόμενοι πρέπει να παλέψουν  χωρίς  υποχωρήσεις , η ανεργία έχει τελματώσει τη χωρά μας. Τα προγράμματα για νέους που προκηρύσσονται κάθε φορά με σκοπό να καταπραΰνουν  τη  κατάσταση, πετυχαίνουν το αντίθετο, εφόσον δεν εγγυώνται  μακροπρόθεσμα αποτελέσματα . Είναι στο χέρι μας  να πετύχουμε την ανατροπή» ανέφερε ο πρόεδρος, ενώ μας ενημέρωσε ότι με τη λήξη της σημερινής πορείας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις μελλοντικές ς κινητοποιήσεις.

Ακούστε το απόσπασμα:

 

 

 

{youtube}_LJOObdMacg{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 86126 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*