Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 13-11-2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 13-11-2014

Άστατο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές, περιμένουμε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη να φτάνει τους 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

meteo.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84460 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*