Βράβευση Στράτου Ιωάννου στο Βέλγιο

Βράβευση Στράτου Ιωάννου στο Βέλγιο

 

Στη Λιέγη του Βελγίου μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου  προκειμένου να παραστεί στο 12ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Γαστρονόμων της Ευρώπης στις 7,8 και 9 Νοεμβρίου και στη βράβευσή του για τις πρωτοβουλίες του στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην Ήπειρο.

 Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των γαστρονομικών ομίλων και ενώσεων από 10 χώρες και πάνω από 500 σύνεδροι. Την περιοχή μας εκπροσώπησε ο γαστρονομικός σύλλογος Πρέβεζας Μίθαικος, ο οποίος κάνει σοβαρό και σπουδαίο έργο, προωθώντας τα τοπικά προϊόντα και την ηπειρώτικη γαστρονομία  και προβάλλει την περιοχή μας όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στις διεθνείς αυτές διοργανώσεις. Η βράβευση αυτή στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου, αποτελεί μια βράβευση της Ηπείρου και μια καλή προβολή των τοπικών μας προϊόντων και της γαστρονομίας μας στο εξωτερικό.

             Ο Αντιπεριφερειάρχης παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε:  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την τιμή που μου κάνετε, το Συμβούλιο  της CEUCO, τον πρόεδρο CarlosMartineCosme, τον Παύλο Αλεξάνδρου, Αντιπρόεδρο της CEUCO για την Ελλάδα.

ioannou

 

            Είναι σημαντική για μένα αυτή η συμβολική αναγνώριση των προσπαθειών που όλοι μαζί καταβάλλουμε για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου. Ετέθην επικεφαλής μιας κοινής προσπάθειας, η οποία πραγματώνεται από όλους μαζί, από τον Περιφερειάρχη μας Αλέξανδρο Καχριμάνη, από τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, από τους συνεργάτες μου, από την κάθε Ηπειρώτισσα και Ηπειρώτη που προσθέτει το πιο αποφασιστικό κομμάτι, το χαμόγελο και την θέρμη της Ηπειρώτικης φιλοξενίας.

 

About Ομάδα Σύνταξης 66023 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*