Κώστας Μπάρκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την ανέγερση νέου νοσοκομείου

Κώστας Μπάρκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται  για την ανέγερση νέου νοσοκομείου

O Βουλευτής Σύριζα Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας μίλησε στον Prisma 95,1 με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Βορίδη, όσον αφορά στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα με τον κ. Υπουργό να δεσμεύεται λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση αποφάσισε την κατασκευή νέου νοσοκομείου».

Παρόλα αυτά, χωρίς να θέλει να δείξει κακεντρέχεια  ο κ. Μπάρκας σχολίασε το γεγονός, ότι δεν απαντήθηκαν από τον κ. Βορίδη τα ερωτήματα που αφορούν την χρηματοδότηση του νοσοκομείου, την κατάθεση μελετών και το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «τώρα είναι η ευκαιρία όλων των φορέων της Πρέβεζας να διεκδικήσουν την δέσμευση της κυβέρνηση, ώστε  το νοσοκομείο να γίνει πραγματικότητα όσο το δυνατόν νωρίτερα» προσθέτοντας  ότι «πρέπει να αγωνιστούμε ταυτόχρονα και για τη καλή λειτουργιά του ήδη υπάρχοντος  νοσοκομείου με απώτερο στόχο να δικαιωθεί ο αγώνας που κάνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, τα κέντρα υγείας και οι κάτοικοι της περιοχής» .

Συγχρόνως,  ο κ. Μπάρκας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ –αν αναλάβει την εξουσία- δεσμεύεται  για την ανέγερση νέου νοσοκομείου και για την ουσιαστική και καλή λειτουργιά του ήδη υπάρχοντος. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, «είναι  υπέρ των δημόσιων νοσοκομείων και είναι αρνητικοί απέναντι των ΣΔΙΤ , «Η υγεία  αποτελεί  κοινωνικό αγαθό», κατέληξε.

{youtube}v_eBoMn5CUk{/youtube}

About Ειρήνη Καζαντζίδη 85 Articles
Πτυχιούχος δημοσιογράφος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον Prisma 95,1 ενώ παρουσιάζει εκπομπή στον Energy 93,4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*