24ώρη απεργία στα διόδια του Ακτίου

24ώρη απεργία στα διόδια του Ακτίου

 24ώρη απεργία πραγματοποιείται  στα διόδια του  Ακτιου με τους εργαζόμενους να έχουν σηκώσει τις μπάρες από τις 6:00 το πρωί, ώστε να γίνεται ελεύθερη  διέλευση των αυτοκινήτων. O πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του υπό ίδρυση σωματείου εργαζομένων στα διόδια Ακτίου,  Χρηστός Μήτσουρας μίλησε στον Prisma 95, 1 αναφέροντας τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων.

Αρχικά, τόνισε ο κ. Μήτσουρας  «επιδιώκουμε να ανανεωθούν οι συμβάσεις των πέντε σε αριθμό εργαζομένων «τεχνικών» στα διόδια του Ακτίου που πρόσφατα η εργοδοσία απέλυσε. Παράλληλα να πληρωθούν όλα τα αναδρομικά επιδόματα των εργαζομένων από 1 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 31 Αύγουστου 2014».

Όσον άφορα στους λόγους που η εργοδοσία προχώρησε σε απολύσεις , ο πρόεδρος σχολίασε ότι έχει υπογράφει σύμβαση μεταξύ της Εγνατίας και της ανάδοχου εταιρίας  με σκοπό να λειτούργει μέσω τηλέφωνου η τεχνική υποστήριξη. Είναι πασιφανές ανέφερε, ο κ. Μήτσουρας , ότι η εταιρία  προσπαθεί να αυξήσει τα κέρδη της  προκαλώντας συγχρόνως επιβάρυνση και ταλαιπωρία στους  πολίτες . Το τηλέφωνο δε μπορεί να αντικαταστήσει τους  τεχνικούς του Ακτίου στην άμεση επίλυση προβλημάτων, κατέληξε.

{youtube}iCqm1hwde5I{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 84463 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*