Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου.

Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου.

Μετά από διεργασίες 20 περίπου ημερών και μετά από τρεις συνεδριάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Ηπείρου απέκτησε τελικά νέα διοίκηση.

Πρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας και Γραμματέας ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συμπληρώνεται με τον Στάθη Γιαννούλη, δήμαρχο Νικολάου Σκουφά και το δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο.

Ο Γιάννης Λώλος ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του υπογραμμίζοντας ότι τα θέματα προτεραιότητας αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων, στην στήριξη των μικρότερων Δήμων, στην αξιοποίηση πόρων καθώς και στην υλοποίηση μεγάλων έργων.

Τις ευχαριστίες τους για την εμπιστοσύνη των μελών του συμβουλίου εξέφρασαν ο νέος αντιπρόεδρος Γρηγόρης Γκίκας και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Νάστας, τονίζοντας παράλληλα ότι ο αγώνας για την αναβάθμιση του ρόλου της ΠΕΔ και την υπεράσπιση των συμφερόντων της αυτοδιοίκησης θα είναι συνεχής.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

 

About Ομάδα Σύνταξης 84463 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*