Πρόσκληση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας

Πρόσκληση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας

Αγαπητοί κύριοι, λόγω της συνεχούς επιδείνωσης των προβλημάτων στις δημόσιες δομές υγείας του νομού μας, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, για επίλυση αυτών των σοβαρών ζητημάτων, θα επιθυμούσαμε την παρουσία σας σε σύσκεψη όλων των τοπικών φορέων, για τα θέματα της υγείας στην περιοχή μας. Η σύσκεψη θα γίνει το Σάββατο 15 Νοεμβρίου ώρα 10 πμ στην δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων «Όαση», στην Πρέβεζα. Στόχος της σύσκεψης είναι η διαμόρφωση ενός ενιαίου πλάνου διεκδίκησης λύσεων και παρακολούθησης της τήρησης των υπεσχημένων.

Ο Ιατρικός Σύλλογος, λόγω του θεσμικού του ρόλου να παρακολουθεί στενά τα προβλήματα της δημόσιας υγείας του Νομού μας, αφουγκραζόμενος και την αγωνία της τοπικής κοινωνίας, αισθάνεται υποχρεωμένος να καλέσει όλους τους τοπικούς φορείς να συνεργασθούν. Η συνεργασία όλων μας είναι αναγκαία, επειδή μεμονωμένες προσπάθειες συνήθως αποτυγχάνουν, ενώ εκτιμούμε ότι η συντονισμένη και αποφασιστική κινητοποίηση όλων των τοπικών φορέων και σύσσωμης της κοινωνίας μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Εάν δεν πάρουμε ούτε τώρα από κοινού πρωτοβουλίες, ίσως θα είμαστε όλοι υπόλογοι απέναντι στους πολίτες, που εκφράζουν συχνά την αγωνία τους για την επαπειλούμενη κατάρρευση των δημόσιων δομών υγείας της περιοχής μας, αλλά και για την απουσία συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος για την ανέγερση του «πολυδιαφημιζόμενου» νέου νοσοκομείου.

Τονίζουμε, ότι εκπρόσωποι συλλόγων και άλλων φορέων καθώς και οι πολίτες της Πρέβεζας, μπορούν και είναι επιθυμητό να παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη, αφού το θέμα μας αφορά όλους.

Πρέβεζα, 1/11/2014
Για τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ευάγγελος Μπακόλας Χρήστος Γούσης

About Ομάδα Σύνταξης 80095 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*