Πέντε απολύσεις στα Διόδια Ακτίου-Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας καταγγέλει!

Πέντε απολύσεις στα Διόδια Ακτίου-Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας καταγγέλει!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας  «QYEEFREE” . Σήμερα  31-10-2014 με την λήξη των μηνιαίων συμβάσεων των 5 τεχνικών, τους ανακοίνωσε, να μην αναλάβουν εργασία και δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν. Οι τεχνικές υπηρεσίες θα παρέχονται  από το …τηλέφωνο ή από εξωτερικούς συνεργάτες !!!!!

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την  αντεργατική ενέργεια που οδηγεί 5 οικογένειες στην ανεργία και καλεί τους συναδέλφους εργαζόμενους να μην επιτρέψουν την απόλυση των συναδέλφων τους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Περιοχής να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους εργαζόμενους στα διόδια της υποθαλάσσιας.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης που με την επιβολή των διοδίων   σ’ ένα 100% δημόσιο έργο  που σήμερα εισπράττει η «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.»,  με κύριο επιχείρημα το κόστος λειτουργίας και συντήρησης, σήμερα έρχεται και δυσκολεύει τις διελεύσεις, συνεχίζοντας όμως να εισπράττει τα υπέρογκα διόδια.

Καλούμε τα συνδικάτα και τους φορείς των τριών Νομών να αποτρέψουν αυτές τις μεθοδεύσεις της εταιρείας,   που στο βωμό των κερδών δεν διστάζουν να κόψουν τόσο το μεροκάματο 5 τεχνικών αλλά και  την γρήγορη και ασφαλή διέλευση των διερχομένων.

ΛΕΥΚΑΔΑ 31-10-2014

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

About Ομάδα Σύνταξης 84581 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*