Σπύρος Πολίτης:"Το Ionian Star, έκλεισε με τουλάχιστον περίεργο τρόπο! "

Σπύρος Πολίτης:"Το Ionian Star, έκλεισε με τουλάχιστον περίεργο τρόπο! "

 

ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

 ΕΛΛΗΝΩΝ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ

   Σε μια εποχή που οι εφαρμοζόμενες πολιτικές νεοφιλελεύθερης λιτότητας , μέσω των μνημονίων, κλείνουν την μια επιχείρηση μετά την άλλη, αφήνοντας πίσω τους ερείπια, ανθρώπινα και οικονομικά, είναι δύσκολο για τον κοινό νου , να καταλάβει το πως και γιατί η διοίκηση του ΤΑΟΛ, αποφάσισε να κλείσει στην ουσία άλλη μια ζωντανή ξενοδοχειακή επιχειρηματική μονάδα.

Το IonianStar, έκλεισε με τουλάχιστον περίεργο τρόπο!

 Μια επιχείρηση που ζούσε 15 οικογένειες και συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο τουριστικό προϊόν του τόπου μας, από τη μια στιγμή στην άλλη, άνευ  φανερού λόγου,  οδηγήθηκε στο σφράγισμα  και μάλιστα με τρόπο απόλυτα δυσφημιστικό για τη Λευκάδα!

  Αυτές οι αψυχολόγητες ενέργειες του Δ.Σ του ΤΑΟΛ , ή τουλάχιστον μέρους αυτού, βάζουν τον καθένα πολίτη αυτού του τόπου σε σκέψεις και ειδικά κατ’ αυτή τη περίπτωση, όπου φαίνεται να μην υπάρχει στην ουσία, οικονομική εκκρεμότητα του IonianStarπρος το ΤΑΟΛ.

Η απόφαση αυτή και ο τρόπος εκτέλεσης της, βλάπτει το ίδιο το ΤΑΟΛ, τους αγρότες,  τους εργαζόμενους στο ΤΑΟΛ και το ξενοδοχείο και κατ’ επέκταση την μικρή μας κοινωνία!

 Η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα και ο λαός της Λευκάδας απαιτεί λογικές εξηγήσεις…Αν μπορούν να δοθούν τέτοιες…

About Ομάδα Σύνταξης 84459 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*